Ana sayfa Köyümüz Albüm Üye giriş Konuk defteri İletişim Hizmetler Dosya indirme
Konuk Defteri  

Yıllar sonra selam yazalım kale mi kiralim
   - betonkaya, 09.10.2023

Mudanya dan selamlar..

Mudanya da bahar havası yaşıyoruz..
Yusufeli hepimizi üzüyor, yüreğimizi yakıyor..
Yazın ancak geliriz o zaman da muhtemelen Eski Yusufeli sulara gömülür..
   - cmustafagumus, 24.02.2023

yeni yusufelinden selamlar. eski yusufeli yavaş yavaş sular altında kalmaya başladı bir tarih sular altında kalıyor. görmek isteyenlere arkadaşlara duyrulur.
   - sanikor, 23.02.2023

Artvinden hayırlı günler
   - Cemal Akistanbullu, 09.11.2022

Artvinden hayırlı günler değerli oğdarlı dostlar her şey gonlunuzce olsun
   - Cemal Akistanbullu, 29.05.2022




EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

Sisteme giriş  




 


Hala hesabınız yok mu? Hesap açmak için tıklayın.

Çevrimiçi  
Şu an bağlı olan kullanıcılar:
67 konuk ve 0 kayıtlı kullanıcı çevrimiçi.

Şu anda sitemizde konuksunuz. Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

KEFİR

Yayın tarihi: 14 Ekim 2010 Perşembe, 1113 kez okundu.
Konu: Oğdar yemekleri 

Ana vatanı kafkaslar olan ve yıllıardan beri tüketilen bir içecek olan kefir ile Türk halkı ne yazık ki daha yeni yeni kavuşabildi. Çoğu eve daha girememiş, çoğu insan tarafından hala bilinmeyen bu içeceğin faydaları ise saymakla bitmez. Mide ve bağırsak sağlığınızı korumak, uykusuzluğu ortadan kaldırmak, cildi güzelleştirmek, kansere karşı koruyuculuk sağlamak gibi bir çok özelliği olan kefir emziklilik döneminde de tüketildiği zaman anne sütünün kalitesini ve miktarını artırmaktadır. Havaların soğuduğu bu günlerde bağışıklık sistemimizi güçlendirerek bizi hastalıklara karşı koruyacak olan kefiri her gün 1-2 bardak tüketmenizi öneriyorum.
Herkese sağlıklı günler dilerim...

Başak DEMİRHAN

DİYET UZMANI


BAŞAK DEMİRHAN

KEFİR | Hesap Yarat/Giriş Yap | 0 Yorum
Yorumlar gönderene aittir. İçeriğinden sorumlu değiliz.